FESTA MAJOR

Festa major de Can Servitge 2022

El 16 i 17 de setembre de 2022 celebrarem novament la Festa Major de Can Servitge.

Enguany les activitats començaran el vespre del dia 16 amb un concert d'”El fugitiu” acústic, una projecció a la fresca, un sopar de carmanyola i una acampada.

acampada jove

L’endemà, dia 17, farem diverses activitats lúdiques: començarem amb una xocolatada i una caminada de descoberta al matí. 

Dinarem una paella popular, i a la tarda farem activitats infantils i actuacions per petits i grans (vegeu el cartell amb el programa).

La paella popular, del dissabte 17, serà a les dues de la tarda, com a novetat es podrà escollir paella amb carn o una paella vegana.

Arròs vegàArròs amb carn

El preu del tiquet pel dinar és de 5 € per a tothom: adults, nens, socis o no socis de l’associació de veïns, i com sempre podeu convidar a familiars i amics.

Els que estigueu interessats a venir cal que ho comuniqueu com abans millor i com a màxim el dia 5 de setembre, d’una de les següents formes:

1- Mitjançant servei web d’inscripcions ⇒ inscriu.me on podreu fer la reserva i el pagament del dinar directament (opció recomanada).

2- Amb el formulari de reserva que trobareu a sota, especificant el vostre nom i el nombre de tiquets.

3- Pel telèfon que trobareu al cartell del programa.

Reserva de tiquets

Per saber quants serem al dinar de germanor és necessari que ompliu el formulari de reserva de tiquets abans del 5 de setembre.

Aquest any farem un arròs amb carn i l'altre vegà, indiqueu el nombre de tiquets de cada tipus que voldreu, posant un 0 si d'algun no en voleu cap.

Per més informació aneu a la pàgina sobre la política de privadesa.

És una festa de tots/es i per a tothom!

Tothom hi és convidat, tant per gaudir d’un dia de festa i participar en les diverses activitats, com per ajudar en l’organització, fer propostes, aportar idees, activitats o jocs.