Venda de parcel·les

Comunicat de l’ajuntament sobre la venda de parcel·les no urbanitzables al nostre nucli. Està pensat per aquells propietaris que tingui parcel·len confrontants amb les que han posat a la venda, i que es poden veure al plànol adjunt.

Escut Ajuntament

Benvolgudes veïnes i veïns,

Al taulell d’anuncis de Can Servitge veureu un plànol amb una sèrie de parcel·les en venda al nostre nucli de Can Servitge.

Són part de les parcel·les que els hereus del Sr. Rovira Perramon, el promotor original de la parcel·lació de Can Servitge, han decidit posar a la venda.

L’ajuntament de Rajadell no té res a veure amb aquesta venda, però vetllem perquè no hi hagi errors i que els veïns del nucli estiguin informats de les condicions i limitacions que existeixen.

És important especificar que són parcel·les en sòl NO URBANITZABLE i que no s’hi podrà construir, només poden ser utilitzades com a jardí o per ampliar les vostres parcel·les actuals, no per edificar-hi.

Si trobeu algun error o teniu algun comentari, no dubteu en contactar amb l’ajuntament de Rajadell.

Si us interesseu per la compra d’alguna de les parcel·les, truqueu directament al telèfon del representant dels germans Rovira:

647319206.


Plànol venda parcel·les

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *