FESTA MAJOR

Festa major de Can Servitge 2022

El 17 de setembre de 2022 celebrarem novament la Festa Major de Can Servitge.

Enguany les activitats començaran el vespre del dia 16 amb una acampada jove i un sopar de carmanyola seguit d’una projecció de cinema a la fresca.

Al llarg del dia 17, farem diverses activitats lúdiques: començarem amb una xocolatada i una caminada de descoberta al matí. Per dinar una arrossada popular, a la tarda activitats infantils i actuacions per petits i grans  (vegeu el cartell amb el programa).

Enguany farem una arrossada popular a la una de la tarda, com a novetat, se’n farà  una de vegana per qui no vulgui carn.
Arròs vegàArròs amb carn
El preu del tiquet pel dinar és de 5 € per a tothom: adults, nens, socis o no socis de l’associació de veïns, i com sempre podeu convidar a familiars i amics. El mateix dia es lliuraran i pagaran els tiquets del dinar, però cal saber quantes persones serem, ja que en funció del nombre s’encomanarà la quantitat de menjar. Els que estigueu interessats a venir cal que ho comuniqueu com abans millor i com a màxim el dia 5 de setembre, especificant el vostre nom i el nombre de tiquets mitjançant el formulari de reserva.

Reserva de tiquets

Per saber quants serem al dinar de germanor és necessari que ompliu el formulari de reserva de tiquets abans del 12 de setembre.

Aquest any farem un arròs amb carn i l'altre vegà, indiqueu el nombre de tiquets de cada tipus que voldreu, posant un 0 si d'algun no en voleu cap.

Per més informació aneu a la pàgina sobre la política de privadesa.

És una festa de tots/es i per a tothom!

Tothom hi és convidat, tant per gaudir d’un dia de festa i participar en les diverses activitats, com per ajudar en l’organització, fer propostes, aportar idees, activitats o jocs.